divendres, 16 d’octubre del 2009

Valoració Festa Major Jove 09 (l'Espiga)



Ja fa uns anys que a Calldetenes es va crear l’Assemblea de Joves, nascuda a la primavera de 2005 i mai millor anomenada “La Pera”. Durant tot aquest temps ha organitzat actes ben diversos com xerrades, concerts, calçotades... oberts a tots els públics. Tanmateix, de la feina feta per La Pera, caldria mencionar la capacitat que ha tingut per reunir i engrescar el jovent del poble.
Avui, en vista de la Festa Major, una assemblea força renovada i amb moltes ganes de treballar es reuneix per organitzar possibles actes. Activitats per divertir el jovent, la mainada... i qualsevol altre que s’hi senti atret. Finalment s’aconsegueix crear una “Festa Major Jove”, omplint tot el cap de setmana d’activitats: Cerca-Músiques, Marranada, concerts, sopar jove, Passa-Carrers, torneig de tennis taula, campionat de botifarra... a més a més d’altres activitats (com el correfoc, la baixada de carretons...) organitzades pels companys d’altres entitats.
Amb l’objectiu de passant-s’ho bé i voler el mateix per a la resta, hem organitzat aquests actes de la Festa Major del nostre poble. Esperem que els hagueu gaudit al màxim!

I de la valoració, que en podem dir? Molt contents d’haver tingut un cap de setmana divertit, tot i els entrebancs i pals a les rodes que ens han posat. Una marranada ben marrana, un cerca-músiques ben mogut, un sopar jove ben amanit, un torneig de tennis taula d’allò més competitiu... De la butxaca de 4 xicots (mai més ben dit) i amb la col·laboració d’alguns veïns (que aprofitem per agrair-los-hi), ha sortit una Festa Major “Jove”, que alguns ja han titllat d’”alternativa”, sense deixant-s’ho triar (des de bon principi vam voler introduir les activitats al programa “oficial”, ells van respondre: “NO”). Tothom ens diu que som el futur, que aquest món ha de ser per nosaltres... bajanades!
Altrament, moltes i moltes gràcies a aquelles persones que ens entenen, com per exemple aquells que pel Passa-carrers ens treuen les magdalenes i el suc de taronja, en comptes de trucar a l’autoritat (¿?).


Una salutació d’amistat,
Assemblea Jove de Calldetenes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada